Saturday, 28 September 2013

TIME FOR TEA....&...TEASE




Come & share a pot of tea,
My home is warm & my friendship's free




Time for tea...&...
time for tease with girlfriends












The food was just
too much...i guess





They seem to luv
it ...anyway










Somebody is sharing something??....
ahh...ladies!






Besides kuetiaw soup...
i've prepared some 
sweet desserts as well...



















& my own version of trifle....slurpp!




We filled up the evening
with tudung tutorial by D.Hanna.

It was fun & funky.... 



The models








Last picture taken together before
they bid goodbyes.



Strange how a teapot can
represent at the same time
the comforts of solitude &
the pleasures of company.








Leeza

*******


18 comments:

  1. lovely tea set, lovely table setting, delicious food & lovely ladies .. semuanya best lah :-)

    ReplyDelete
  2. Bestnya get-together macam ni... good food and company :-)

    ReplyDelete
  3. syoknya dapat gather gather macam ni.....good friends + good food = heaven

    ReplyDelete
  4. Memang rasa seronok sgt bila kawan2 bertandang ke rmh. In fact I've planned ahead so many things each time before the gathering. Jahit menjahit & the menus. The table cloth & the centre piece tu semua I jahit & all the food tu pun i yg masak...none that I order.....

    ReplyDelete
  5. Itu ke tea set yang you beli kat London tu. Cantik! Apa pun memang best berkumpul makan-makan dan beraktivi macam ni kan... Meriah dan makanannya pun nampak sedap... selain pandai menjahit you pun terer juga bab masak memasak ni...

    ReplyDelete
  6. Thank you...Sweety...alhamdulillah....sewing is my passion & cooking as well. I rasa semua org pun macam tu. Sape pun boleh buat anything....bila kita set our mind & do it with passion mesti men jadi punya.
    Ya...tu lah set pinggan mangkuk yg i beli kat London ( lady Carlyle) & yg putin pulak (nori take). Memang berbaloi beli kat sana...murah dari sini. Tapi seksa nk bawak pulak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. You tengok tak entry I Tak datang tak tau... shopping! piring set tulah yang I pegang dalam gambar tu... Tapi I tak belilah cuma pegang untuk bergambar je.. Lagi pun tinggal piring je... yang lain2 tu you dah borong habis.. he..he.. (I gurau je).

      Delete
  7. Hello Haliza, wow! This coming to you from Canada.
    Wow! For a moment I thought da masuk salah blog, thought 4 Seasons, or Hilton, ha ha.
    I am very impressed with your very well laid out tea cups and cutlery. Impressive!
    Di mana you belajar this? Ha ha.
    And you certainly have very good taste, love that tea pot. And you sure got a beautiful home. Really cozy.
    Great friends too....I can see you love entertaining. Yes, thats what having a beautiful home is about. And good friends bring sunshine and laughter. Good fung shui too.
    Haliza, have fun and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  8. Thank you so much for the compliments....
    Wah!....comparing me to the standards of hotels....yeehaa....
    I love decorating...& i enjoy making anything beautiful & perfecto!

    ReplyDelete
  9. Leeza...
    Wah!! rugi kalau tak masauk kat sini..pandai adik akak masak.
    Make sure some day cook the same one like that for yr sisters..ok!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hiya sis...mana pegi kuah nye kalau tak tumpah kenasi....
      Am i saying the right thing.
      Or kalau kakaknye pandai masak...adiknye lebih pandai masak...hehehe!

      Delete
  10. love the tudung styles! I love experimenting with different ones now and then!

    ReplyDelete
    Replies
    1. i pun suka but i'm not so good doing it & alamak...my face pun tak suitable for some of the style!

      Delete
    2. i pun suka but i'm not so good doing it & alamak...my face pun tak suitable for some of the style!

      Delete
    3. i pun suka but i'm not so good doing it & alamak...my face pun tak suitable for some of the style!

      Delete